Rakennuttamispalvelut
Etelä-Pohjanmaalla

Haluatko tietää lisää?

Pohjanmaan Rakennuskonsultointi Ky tarjoaa kattavat rakennuttamispalvelut Lapualta käsin koko Etelä-Pohjanmaan alueella. Palvelun taso määritetään asiakkaan tarpeiden mukaan. Tavoitetila on kuitenkin aina sama: laadukas lopputulos, joka miellyttää kaikkia hankkeen osapuolia.

Rakennuttamispalvelut sisältävät muun muassa:

  • hankeselvitykset ja rakennuspaikan arviointi

  • rakennuskonsultointi: suunnittelu ja koordinointi

  • rakennusvalvonta

  • projektinjohto

  • kustannusvaikutusten arviointi

  • työmaavalvonta

  • tarkastuspalvelut

  • kilpailutus ja urakoitsijavalinta.

Suppea malli viranomaiskatselmuksiin

Vastaavan työnjohtajan eli vastaavan mestarin palveluja on mahdollisuus saada vain tarpeellisiin viranomaiskatselmuksiin. Tämä suppeampi malli on hyvä vaihtoehto kokeneemmalle rakentajalle. 


Jokaisessa mallissa vastaava työnjohtaja sitoutuu hankkeen hyvään valvontakulttuuriin ja vastaa osaltaan hyvän rakennustavan mukaisesta lopputuloksesta myös rakennusvalvontaviranomaisille. 


Suppea malli ei sisällä erityistä suunnitteluapua / suunnitelmien yhteensovittamista, kilpailutusta, urakoitsijavalintoja tai muuta ulkopuolista työtä.


Suppean mallin valvonta takaa aina hyvän rakentamistavan valvonnan, vaikkakin on kevyempi valvontaversio.

Laaja kokonaisuus arvioi hankkeen kokonaisuudessaan

Laajan kokonaisuuden mallissa asiakkaalle tarjotaan palvelua, joka voi alkaa esimerkiksi rakennuspaikan arvioinnista. Pakettiin sisällytetään tarvittaessa hankkeen kokonaisarviointi, jotta kustannusvaikutukset voidaan parhaiten arvioida. Lisäksi asiakkaalle voidaan esimerkiksi hankkia tarjouspyyntöjä, ja niiden kautta valitaan haluttu urakoitsija erilaisiin tehtäviin. Laajassa mallissa vastaava työnjohtaja on asiakkaan kanssa tiiviissä yhteistyössä hankkeen lävitse.


Palvelukokonaisuus voidaan sopimuksen mukaan muodostaa myös tuntiveloituksena. Tällöin laskutetaan vain toteutuneista tunneista.

Ota yhteyttä ja räätälöidään sinulle sopiva valvontakokonaisuus

Rakennushankkeen johtaminen

Rakennuskonsultoinnissa hanketta ohjataan kohti sille asetettuja tavoitteita sekä suunnittelu- että rakennusvaiheessa. Onnistunut, kestävä lopputulos syntyy ammattitaitoisista asiantuntijoista, jotka luotsaavat rakennuttajaa eri vaiheiden läpi ja varmistavat, että tekniset ja lakisääteiset velvollisuudet täyttyvät. Oli projekti sitten suuri tai pieni, vastaava työnjohtaja valvoo rakennuttajan etua minimoiden hanketta koskevat riskit.

Uudiskohteet, peruskorjattavat tilat ja teollisuuskohteet analysoidaan, hanke koordinoidaan ja sen etenemistä valvotaan. Työmaavelvoitteet huomioidaan sekä hankintojen ja sopimusten teossa autetaan. Johtaminen ja organisointi ovat avainasemassa laadukkaassa työnjäljessä. Työmaavalvontakäynnit, vastaanottotarkastus ja pöytäkirjan teko viimeistelevät menestyksekkään toimeksiannon. Vastaava mestari sinetöi rakentamiseen liittyvien lakien ja asetuksien asianmukaisen valvonnan.

Pyydä tarjous ja sovitaan sinulle paras valvontamuoto numerosta 

040 194 8818.

Yhteystiedot